Menu
enbgzh-CNcsdanletfifrdehuisitjakolvltmsnofaplptroruessv

Projektledare

Du skall framgångsrikt kunna styra, genomföra och dokumentera projekt inom marinmilitära system. En av de kunder du kommer att få ansvar för är den svenska försvarsmakten, där FMV och Marinbasen är organisationer som du kommer att ha regelbunden kontakt med.
Ett viktigt ansvarsområde som du har gentemot Försvarsmakten är att förnya och vidmakthålla underhållsavtal som styr verksamhetsavrop vid uppdrag mot svenska militära myndigheter och fartygsvarv.

Eftersom Polyamp jobbar Internationellt så kommer Du också att ta kontakter med utländska myndigheter och varv. När leveranser utförs av utrustning och tjänster kommer du att ansvara för att personal med rätt utrustning kan utföra sitt uppdrag ombord. Det här innebär samordning med personal på myndigheter, förband och fartygsvarv så att verksamhet ombord kan genomföras kostnadseffektivt, säkert och i enlighet med våra riktlinjer.

Du kommer att för ett flertal system vara kontaktperson i tekniska frågor och även ha krav på dig, att tillsammans med övrig personal, besvara frågor inom en given tidsram. I vissa uppdrag kommer du att behöva ta in konsulter och du skall då kunna styra dessa. Vi vill att Du är handlingskraftig och är genuint kundorienterad. För företagets marknadsföring skall du vara beredd att besöka potentiella kunder, både i Sverige och utomlands, för att presentera Polyamps produkter och tjänster.

Det här betyder att du, företrädesvis på engelska, på ett pedagogiskt sätt, skall kunna beskriva komplexa utrustningar och samband på ett sätt som både tekniker och beslutfattare kan ta till sig.

För att kunna lösa dina arbetsuppgifter på ett bra sätt är det viktigt att du har mycket god social kompetens och att du kan uttrycka dig bekvämt både på svenska och engelska. Du behöver vara självgående och tar tag i problem direkt då de uppkommer.

I anslutning till de projekt som bedrivs kommer du att ingå en grupp där du har ansvar för ILS; det vill säga dokumentation, utbildning, underhåll och reservmaterial. I samband med produktion och färdigställning av system som skall levereras till kund skall du självständigt, och tillsammans med vår övriga personal ta fram detaljerade provprocedurer som svarar mot kundernas kravlistor.

Leveransprov sker både på vår egen fabrik och hos kunden. Då du är en av de som generar mycket dokumentation och annat underlag ställs det höga krav på att detta genomförs på ett spårbart sätt.

Med tanke på tjänsternas karaktär är det ett krav att vara svensk medborgare. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2017 Till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.
För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Dorothée Östlund 08-594 693 22,
Polyamp AB Dorothée Östlund Box 925 191 29 SOLLENTUNA  

 

Tagged under: projektledare

Visitors

Today 17

Yesterday 12

Week 17

Month 479

All 32825

Login