Menu
enbgzh-CNcsdanletfifrdehuisitjakolvltmsnofaplptroruessv

Systemingenjör

Systemingenjören är en viktig person i vårt team där vi specificerar och tar fram system som möter våra kunders specifika önskemål när det gäller anläggningar för signaturkontroll ombord, eller för mätning av signaturer under vattnet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att, baserat på underlag från kunder, specificera system som skall integreras på örlogsfartyg för att minska deras elektromagnetiska signaturer. Till din hjälp har du en programvara som är utvecklad av Polyamp för just analys och design av de parametrar som påverkar fartygets magnetiska signatur.

I din roll som systemingenjör skall du kunna beskriva tekniska system och självständigt ta fram underlag för att marknadsföra, utbilda och leverera dessa system. Då vi i stor omfattning har utländska kunder skall underlagen i de allra flesta fall vara på engelska. I detta arbete behöver du vara självgående med god initiativförmåga.

I din roll som systemingenjör förväntas du vara väl insatt i internationella standarder för tekniska system vad gäller både prestanda, miljökrav och systemsäkerhet. För systemsäkerhet finns ett specificerat regelverk och ett arbetssätt med ett dokumentationssystem som skall följas och överlämnas till kund. Inom detta arbete har Polyamp upparbetade metoder som du kommer få sätta dig in i och utveckla.

För att lösa dina arbetsuppgifter behöver du ha stor praktisk erfarenhet av hur marina tekniska system fungerar, samt hur de används och underhålls av operatörer och underhållspersonal. Du måste också ha god kunskap om marin infrastruktur och vilken teknisk kompetens som krävs hos fartygsbesättningar, operatörer och underhållspersonal. Vi vill att du är utåtriktad och intresserad av kundkontakter. Vi ser dig som en handlingsmänniska.

Med tanke på tjänsternas karaktär är det ett krav att vara svensk medborgare. Välkommen med din ansökan på Svenska senast den 31 maj 2017 Till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.
För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Dorothée Östlund 08-594 693 22,
Polyamp AB Dorothée Östlund Box 925 191 29 SOLLENTUNA  

 

Tagged under: systemingenjör

Visitors

Today 17

Yesterday 12

Week 17

Month 479

All 32825

Login